Icon Koffie kopje kennismaking
1

Kennismakingsgesprek

Met een kennismakingsgesprek bespreken we samen de doelen, wensen en andere mogelijkheden. Achteraf ontvang je van ons vrijblijvend een passende offerte.

Icon webdesign ontwerp Averex
2

Webdesign

Om een beeld te krijgen van de uiteindelijke website maken we eerst een design. In dit design wordt er gelet op het behalen van het uiteindelijke doel en het gemak voor de eindgebruiker. Conversie en de gebruiker staan bij ons centraal. In dit design kijken we nauwkeurig naar de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie.

Icon Website Ontwikkeling Averex
3

Website ontwikkeling

Na een akkoord op het webdesign starten wij met de ontwikkeling van de website. Aangeleverde teksten en afbeeldingen worden geoptimaliseerd om hogere posities in Google te behalen. Bij de ontwikkeling letten we ook op de mogelijkheden om na het opleveren zelf aanpassingen te kunnen verrichten.

Icon website live
4

Live!

Als de ontwikkeling van de website volledig is afgerond kan de website online. Voor de overgang verzorgen wij alle aanpassingen omtrent hosting, zoekmachines en email. Zelf hoef je alleen nog maar het nieuws te verspreiden.

Nog meer uit jouw website halen?

Om nog meer resultaat te halen uit jouw website gaan we een vervolgplan opstellen. Aan de hand van het analyseren van gebruikersdata kunnen we op lange termijn jouw website blijven optimaliseren. Het optimaliseren helpt om nog meer bezoekers naar jouw website te trekken.

Kan ik zelf de website beheren?

Jazeker! Wij werken met het CMS (content management systeem) WordPress, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk zelf teksten en afbeeldingen aan kunt passen. WordPress wordt wereldwijd gebruikt, dit zorgt voor veel ondersteuning en regelmatige updates.

Hoe ziet een website van Averex eruit?

Wij houden van wat anders, daarom maken we voor elke website een uniek design. En mobiel? Elke website van ons is responsive, dit betekent dat hij op mobiel, tablet, laptop en pc goed werkt. Averex is gespecialiseerd in websites die goed gevonden worden in Google.

Heb je nog meer wensen? Dan denken wij graag met je mee.