Professionele website laten maken in Venray?

Averex verzorgt het hele proces van het ontwikkelen van websites. Het webdesign, ontwikkeling, onderhoud, hosten en het verhogen van de positie in Google. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die goed scoren in Google.

Met onze kennis van zoekmachine optimalisatie zorgen we dat de basis van jouw website technisch en tekstueel goed leesbaar. Wij zorgen altijd voor een goede balans tussen het webdesign en het behalen van resultaat.

Ben je op zoek naar een professionele responsive website, die ook nog eens klanten oplevert? Dan is het tijd om een keer kennis te maken.

Averex werkt graag samen met lokale bedrijven in de regio. Wij kennen de regio en zorgen voor meer zichtbaarheid in de buurt.

Wat kun je verwachten van een website van Averex?

  • Volledig uniek, gericht op jouw huisstijl
  • Responsive, oftewel goed zichtbaar op mobiel, tablet, laptop en groter
  • Geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • Zelf gemakkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen na oplevering

Complete ontzorging tot mogelijkheid tot eigen aanpassingen

Aan de hand van jouw eisen ontwikkelen de website en bieden we de mogelijkheid om zonder technische kennis de website te onderhouden. Door te werken met het systeem WordPress geven we jou de mogelijkheid jouw eigen website actueel te houden.

Persoonlijk contact

Wij zijn geen groot internetbureau waardoor contact altijd persoonlijk is met één aanspreekpunt. Voor vragen en advies hoef je niet in contact te komen met verschillende personen. Averex is gelegen in Venray en bekend in regio. Voor een kop koffie ben je altijd welkom.